De ce aplicațiile de mobil sunt utile

Publicat la 1 feb. 2022

În ziua de azi, toată lumea folosește telefonul mobil. La sfârșitul anului 2020, se estimează că există 3.5 miliarde de utilizatori de smartphone și au fost vândute 1.4 miliarde de telefoane. Îl folosești în viața personală pentru a te conecta cu cei dragi, dar se poate folosi și într-un business. Pe telefoane sunt instalate aplicații. Numai așa te poți bucura de toate beneficiile oferite de către smartphone. Aplicațiile de mobil te pot ajuta să comanzi de mâncare, să utilizezi platformele de social media sau să accesezi cardul de la bancă. 

Fiindcă există această cerere de telefoane mobile, și companiile ar trebui să se folosească de ele. Multe business-uri se folosesc de aplicațiile de mobil pentru a-și spori profiturile în mai multe moduri. De la promovarea brandului până la a afla mai multe despre baza ta de consumatori, nu există o limită pentru utilitatea smartphone-urilor. Astfel, multe companii îți extind afacerea și acoperă o parte mai mare din piața țintă. Această eră digitală permite utilizatorilor să adopte rapid noi tehnologii care le sunt de folos. 

Înainte de a te folosi de puterile acestei aplicații de business, trebuie să-i cunoști avantajele. Descoperă care sunt acestea citind rândurile următoare.

Am nevoie de o aplicație?

Bineînțeles, asta depinde de tine și de nevoile afacerii tale. Dacă consideri că o aplicație de mobil nu îți este utilă, atunci nu are rost să mergi pe această cale. Însă o aplicație de mobil este foarte utilă. Cum am mai zis, o treime din populația umană are un dispozitiv mobil inteligent. Mai mult decât atât, piața mobilă este în creștere. Este o modalitate populară de a accesa internetul și mai des folosit decât laptopuri sau calculatoare desktop. Dezvoltarea sau folosirea unei aplicații mobile pentru afaceri oferă oportunități de marketing valoroase și te ajută să ajungi la clienții de care ai nevoie.

Poți citi și acest articol pentru a te informa: Are business-ul tău nevoie de o aplicație?

Te conectează cu clienții

Pretențiile clienților tăi au crescut. Peisajul de afaceri s-a schimbat de acuma zece ani și multe companii se bazează pe tehnologie pentru a iniția și finaliza tranzacții profitabile. Tehnologia mobilă modernă schimbă modul în care consumatorii fac cumpărături și astfel își satisfac nevoile. Astfel, odată cu avansarea tehnologiei, cresc și așteptările consumatorilor. Clienților le place atunci când procesul de cumpărare a produselor este ușor și au totul la dispoziție. Ei sunt confortabili, de aceea trebuie să ai o soluție care îndeplinește aceste așteptări. Aplicațiile de mobil sunt un bun punct de contact pentru clienții tăi.

Este ușor de întreținut

Aplicație de mobil este simplă. Nu este compusă din prea multe elemente complexe și acționează, mai mult sau mai puțin, independent. Astfel, se reduc costurile de întreținere deoarece nu necesită multă energie. Mai mult decât atât, se integrează ușor cu alte software existente. Trebuie să funcționeze în tandem și eficient cu celelalte sisteme din firma ta. Astfel, nu vor exista erori costisitoare.

Aplicațiile mobile sunt rapide

Deobicei, aplicațiile mobile sunt de 1.5 ori mai rapide decât un website. Acționează rapid deoarece aplicațiile stochează datele pe device-ul folosit. Astfel, găsirea datelor se află instant. În situația site-urilor web, datele se adună de pe servere, un proces care durează câteva secunde sau minute. Depinde totul de viteza internetului. Cu o aplicație mobilă, consumatorii efectuează acțiuni mai rapide, care îi vor menține mulțumiți. Aplicațiile măsoară succesul, profitul și loialitatea clienților și este un canal eficient care ajută userii să se folosească de serviciile tale.

Crește productivitatea

Aplicația mobilă crește puterea de comunicare dintre oameni, atât dintre angajați cât și dintre brand și clienți. Fiindcă aplicația partajează resursele eficient, oferind răspunsuri și date despre produsele tale și comportamentul utilizatorilor. Diagramele disponibile tot timpul și instrumentele de raportare ajută la sporirea productivității cu 20 - 40%. Mai mult decât atât, cu ajutorul contentului personalizat pentru fiecare client, cheltuielile de marketing și publicitate se reduc drastic. De asemenea, aplicația se integrează și cu canale sociale pentru a-ți putea extinde amprenta socială.

Crește profitul

Atunci când satisfacția clienților crește, cresc și vânzările. Experiențele de cumpărare sunt de obicei influențate de modul în care clienții se simt tratați. Dacă au totul la dispoziție pe telefon, vor fi mai entuziasmați de brandul tău și vor comanda mai mult. Cu cât sunt mai mulți oameni interesați, cu atât cererea consumatorilor va crește. Desigur, trebuie să ai și un website cu un design modern, care să se poată adapta la oricare dintre diferitele dispozitive mobile folosite în prezent. Astfel, se va îmbunătăți experiența clientului.

Ești pregătit?

O aplicație mobilă este specială. Te va deosebi de competiție și îți vei putea crește profitul. Aplicațiile sunt relevante în tehnologia modernă de astăzi și utilizarea lor pentru business devine o tendință necesară. Ai nevoie de o aplicație pentru a te conecta cu clienți de peste tot în lume și de a fi relevant într-o lume în continuă mișcare. 

Noi suntem experți în aplicații mobile și te putem sfătui dacă ai vreo nelămurire. Nu ezita să ne contactezi dacă ai nevoie de ajutor; noi te putem ajuta să creezi aplicația mobilă mult visată. Hai să ne auzim cât mai curând!

Descoperă mai multe: Sunt aplicațiile sigure?

Postări similare

phone-handset